Instagram
NAKAMURA SELECTION トップイメージ NAKAMURA SELECTION トップイメージ NAKAMURA SELECTION NAKAMURA SELECTION
nakamura selection イメージ2 nakamura selection イメージ3

In the hands of Yuki Nakamura, familiar ingredients such as matcha, white sesame, and yuzu have been reimagined into new irresistible flavours. These are set within beautiful and elegant designs that capture the heart and harmony of Japan. With Nakamura Chocolates, you can enjoy Yuki’s fascinating weave of traditional and modern flavours.

中村有希が生まれ育った国、日本からインスピレーションを受けた新しいフレーバー。抹茶や白胡麻、柚子など、和菓子にもよく使われる素材も、彼女の手にかかればまったく新しいガナッシュに。日本の心と、和の色・かたちを表現した雅なチョコレート。日々の探求で出会った和が詰まったフレーバーをお楽しみください。

nakamura selectionイメージ1

Nakamura Selection


Green Tea
&
Strawberry
ワイングラスアイコン
White chocolate and green tea create a mature and rich background upon which play the fresh and sweet flavours of a strawberry confiture.

抹茶とホワイトチョコの王道の美味しい組合せに、ストロベリーのコンフィチュールが酸味をプラスするサプライズが中村流。

Wood Berries
ワイングラスアイコン
Strawberries and raspberries infuse the ganache with the flavour of the woods. It is set in a rich dark chocolate.

ストロベリーとラズベリーのガナッシュが見事な調和を成すひと粒。ストロベリーだけでは表現できない味わいを。

Golden Caramel
ワイングラスアイコン
Decorated to resemble Japanese Roku pottery, the flavour of fresh caramel lingers on the front of the palate until softened by the melting of milk chocolate.

日本の陶芸をモチーフに、ミルクチョコの溶解を生かした斬新なデザイン。ソフトなキャラメルのとろけるような柔らかな印象。

Scarlet Rose
A rich ganache encased in milk chocolate holds the exquisite and timeless flavour of roses with a hint of raspberry. A true delight.

バラの花束をイメージし、ミルクチョコとローズウォーターを合わせて創作。ラズベリーのピューレを加え、より華やかに。
Pistachio
&
Marzipan
An old favourite, the richness of the marzipan is softened by pistachio and exquisitely finished by the sharpness of the dark chocolate.

中村有希が昔から好きだったマジパンとダークチョコレートのコンビ。香ばしいピスタチオを混ぜ込んだマジパンの風味が絶妙。
Hazelnut Cut
Praline
Smooth milk chocolate surrounds the delicious and textually interesting combination of hazelnut and slightly crunchy feuilletine.

なめらかなミルクチョコレートとヘーゼルナッツのプラリネに、薄いクレープのサクサクッとした食感を加えたひと品。

White Sesame
The richness of white sesame and hazelnut has long been celebrated for its robust and nutty flavour. It blends seamlessly with the milk chocolate for a unique treat.

白胡麻とミルクチョコが、こんなにも合うなんて。しっかりとした風味のヘーゼルナッツと白胡麻のプラリネ。
Yuzu
&
Thyme
The bitterness of the yuzu is mellowed by thyme in a rich ganache and complemented perfectly by milk chocolate and 18kt gold.

日本を代表する柑橘系といえば柚子。柚子をベースに、香りのアクセントとしてタイムで爽やかな甘さを演出。
Strawberry
&
Champagne
ワイングラスアイコン
A modern take on a classic pairing, the crisp and delicate accents of strawberry are buoyed up by French champagne.

シャンパンと苺のカクテルをひと粒に。シャンパンが香るガナッシュ、苺のジュレをミルクチョコでカバー。

Classic Ganache
An old favourite, milk chocolate and a rich chocolate crème smoothly roll over your tongue for an experience of pure pleasure.

口溶けのよい濃厚なガナッシュをミルクチョコでコーティング。中村流にアレンジした伝統的なひと粒。

マークの商品は、はちみつを使用しています。体に十分な抵抗力のない 1歳未満の乳児には与えないでください。

マークの商品は、お酒を使用しています。アルコールに敏感なお客様はご注意ください。





購入する

Products - 3 Selections


AUSTRALIAN SELECTIONボタンイメージ

Australian selection

NAKAMURA SELECTIONボタンイメージ

Nakamura selection

DARK SELECTIONボタンイメージ

Dark selection


ロゴスライド
ロゴスライド