Instagram
DARK SELECTION トップイメージ DARK SELECTION トップイメージ DARK SELECTION DARK SELECTION
nakamura selection イメージ2 nakamura selection イメージ3

For lovers of dark chocolate, we have carefully curated a unique selection of sophisticated and exciting chocolates. The exquisite bittersweet couverture interacts with other ingredients in magical ways, creating wonderful flavours that leave you moved with pleasure. At Nakamura Chocolates, we are always seeking a new horizon and sharing our discoveries with you.

深みとコク、苦みのバランスがとれたダークチョコレートを、個性的かつバランスのとれた味わいに仕上げて。モダンアートのような造形美あふれるデザインに、イマジネーションがかきたてられます。口のなかで広がる豊かなハーモニーと余韻に、きっと満足いただけるはず。私たちの挑戦をかたちにしたひと品です。

nakamura selectionイメージ1

Dark Selection


Jasmine
&
Orange Blossoms
A wonderfully playful flavour reminiscent of spring, bergamot orange and jasmine swirl on the tongue in a rich ganache, set in a dark and slightly bitter chocolate.

ベルガモットとジャスミンの春らしい香りが、まるでダンスのように立ち上がって。ほのかな苦みが後を引きます。

Coconut Noir
ワイングラスアイコン
The sweet softness of coconut dances with the bitter tones of dark chocolate. The resulting flavour is full and in perfect balance.

ココナッツの柔らかな甘さと、ダークチョコレートのほのかな苦味が相まったひと粒は、まさに味覚の新境地。
Strawberry gum
&
Aniseed Myrtle
ワイングラスアイコン
The subtle tones of strawberry gum swirl within a robust dark chocolate. As the character develops, eucalyptus notes come to the forefront followed by the soft flavours of aniseed myrtle.

ベリーが香るユーカリの木の一種、ストロベリーガムとダークチョコのコラボレーション。アニスの風味と共に。

White Truffle
ハチミツアイコン
The rich distinct flavours of truffles blend with the floral tones of honey in dark chocolate. These grow in intensity to a bitter-sweet climax.

ホワイトトリュフの香りが最初に強く立ち上がるオリーブオイルに、ライトな甘さのマヌカハニーを合わせて。
Pistachio
&
Marzipan
An old favourite, the richness of the marzipan is softened by pistachio and exquisitely finished by the sharpness of the dark chocolate.

中村有希が昔から好きだったマジパンとダークチョコレートのコンビ。香ばしいピスタチオを混ぜ込んだマジパンの風味が絶妙。

Salted Caramel
A classic flavour combination, warm sweet caramel sits opposite a salty edge. As the dark chocolate melts, it unites the two flavours in a bitter-sweet symphony.

塩味を効かせたキャラメルに、ダークチョコを絡めて。口に入れると、際立つ甘さとほろ苦い交響曲を奏でて。

Wood Berries
ワイングラスアイコン
Strawberries and raspberries infuse the ganache with the flavour of the woods. It is set in a rich dark chocolate.

ストロベリーとラズベリーのガナッシュが見事な調和を成すひと粒。ストロベリーだけでは表現できない味わいを。

Hazelnut Honey
ハチミツアイコン
Manuka honey sits in ganache surrounding a whole hazelnut. The soft and full flavours are perfectly balanced as they richly unfold across your senses.

まろやかなプラリネと、個性的で力強い風味をもつマヌカハニーを合わせた、パーフェクトなバランスのひと粒。

Triple Espresso
Roasted coffee beans and dark chocolate combine with a vanilla ganache fill the mouth with whole and robust sensations, the delicious weight of which linger across the palate.

エスプレッソの苦味、酸味を引き立たせたガナッシュに、優しいバニラの層。芳醇なエスプレッソをぎゅっと濃縮。
Cherry Blossom
&
Milk
ワイングラスアイコン
A truly unique chocolate made from the petals of Japanese cherry blossoms whose warm mellow flavour cushions the singing notes of the dark chocolate's acidity.

桜の風味が香るユニークなダークチョコ。チョコの酸味とミルクの甘さが絶妙なペアリングを醸し出して。

マークの商品は、はちみつを使用しています。体に十分な抵抗力のない 1歳未満の乳児には与えないでください。

マークの商品は、お酒を使用しています。アルコールに敏感なお客様はご注意ください。





購入する

Products - 3 Selections


AUSTRALIAN SELECTIONボタンイメージ

Australian selection

NAKAMURA SELECTIONボタンイメージ

Nakamura selection

DARK SELECTIONボタンイメージ

Dark selection


ロゴスライド
ロゴスライド