Chardonnay
&
Pear

Encased in quality dark chocolate, Sakura Award double gold winner, Watson Family Chardonnay, has been captured in a layer of fine pear jelly which sits above a rich dark chocolate ganache. The result is a mature and sophisticated flavour that will delight any chocolate connoisseur.
サクラアワードダブルゴールド受賞の「シャルドネ」を洋梨のジュレとあわせて。ダークチョコレートのガナッシュで包み込んだ大人の味わい。
Cherry Blossom
&
Milk

A truly unique chocolate made from the petals of Japanese cherry blossoms whose warm mellow flavour cushions the singing notes of the dark chocolate's acidity.
桜の風味が香るユニークなダークチョコ。チョコの酸味とミルクの甘さが絶妙なペアリングを醸し出して。
Green Tea
&
Strawberry

White chocolate and green tea create a mature and rich background upon which play the fresh and sweet flavours of a strawberry confiture.
抹茶とホワイトチョコの王道の美味しい組合せに、ストロベリーのコンフィチュールが酸味をプラスするサプライズが中村流。
Hazelnut Cut
Praline

Smooth milk chocolate surrounds the delicious and textually interesting combination of hazelnut and slightly crunchy feuilletine.
なめらかなミルクチョコレートとヘーゼルナッツのプラリネに、薄いクレープのサクサクッとした食感を加えたひと品。
The full clove-like flavour of riberries combines with spices to add a perfect layer of warmth under the fruity mood of orange.
オーストラリアの海岸に近い温帯雨林に自生するライベリーを隠し味に。オレンジに、ピリッとした刺激を。
Triple Espresso

Roasted coffee beans and dark chocolate combine with a vanilla ganache fill the mouth with whole and robust sensations, the delicious weight of which linger across the palate.
エスプレッソの苦味、酸味を引き立たせたガナッシュに、優しいバニラの層。芳醇なエスプレッソをぎゅっと濃縮。
Classic
Ganache

An old favourite, milk chocolate and a rich chocolate crème smoothly roll over your tongue for an experience of pure pleasure.
口溶けのよい濃厚なガナッシュをミルクチョコでコーティング。中村流にアレンジした伝統的なひと粒。
White Sesame

The richness of white sesame and hazelnut has long been celebrated for its robust and nutty flavour. It blends seamlessly with the milk chocolate for a unique treat.
白胡麻とミルクチョコが、こんなにも合うなんて。しっかりとした風味のヘーゼルナッツと白胡麻のプラリネ。